imagesAsset 5.png

Adatvédelmi irányelvek

Utoljára módosítva: 19/03/2019

Köszönjük, hogy a Beautyview-t használja!

Beautyview.com (továbbiakban "Beautyview" valamint "mi", "miénk", "minket" és ezek különböző alakjai) egy online szolgáltatás, amely információkat nyújt egyéni felhasználóknak ("Ön", "Önnek", "Öné") oldalunkon megjelenő szépségszalonokról és a különböző szépségipari szolgáltatásokról. Weboldalunk, mobil platformunk és mobil alkalmazásunk (együttesen "Weboldal" és "Szolgáltatás") kizárólag a Creative Brand Solutions Kft. | Cégjegyzékszám: 13 09 201807 tulajdonában és üzemeltetése alatt áll.

Weboldalunk és Szolgáltatásaink használatával Ön tudomásul veszi, hogy elolvasta és megértette az Adatvédelmi Irányelveket, valamint egyetért a benne felsoroltakkal.

Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele lenne az Adatvédelmi Irányelveinkkel kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@beautyview.com email címen. Valamint ha többet szeretne megtudni adatvédelmi problémákról és a személyi jogok védelméről, keresse fel a Nemzeti Adatvédelmi es Információsszabadság Hatóság oldalát.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Beautyview alkalmanként megváltoztathatja az Adatvédelmi Irányelveket, ezért javasoljuk, hogy rendszeresen térjen vissza erre az oldalra és olvassa újra tájékoztatónkat.

Személyi jogok védelme

A Beautyview tiszteletben tartja az Ön magánéletet, és teljes mértékben elkötelezett, hogy felhasználóinak és az oldal látogatóinak személyes jogait megvédje. Beautyview elsősorban az Ausztrál adatvédelmi elveket (Australian Privacy Principles) követi, amik a következő (Privacy Act 1988 Cth) törvény által meghatározottak, valamint figyelembe veszi az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendeletét. Adatvédelmi irányelveink pontosan meghatározzák, hogyan gyűjtjük és kezeljük személyes adatait.

Felhasználóink, beleértve az Ön személyes információinak interneten való megosztása nagy bizalmat von magával, ezért ezt nagyon komolyan vesszük. A Beautyview elsődleges célja, hogy biztonsággal és a lehető legnagyobb titoktartással kezeljen minden személyes adatot, melyet Ön vagy más látogatóink megosztanak oldalunkon, vagy a szolgáltatásaink használata közben.

Mi számít személyes információnak?

Beautyview azokat az adatokat tekinti személyes információnak, amik alapján kifejezetten be lehet azonosítani egy adott egyént. A személyes adatok típusai közé tartoznak a nevek, címek, email címek, telefonszámok vagy egyéb azonosító számok, valamint az egyén tevékenységeire vonatkozó információk, amennyiben azok közvetlenül kapcsolódnak az adott személyhez - egyben magában foglalhatja az adott felhasználónak vagy látogatónak az oldalunkkal vagy egyéb szolgáltatásunkkal kapcsolatos használatát. Születési dátumok, nemek, földrajzi területek és preferencia adatok demográfiai jellegűek, melyek személyes adatoknak is tekinthetők.  A "csoportosított" információk, melyeket a Beautyview gyűjt össze szolgáltatásokról, termékekről vagy személyekről (akik az információ által nem beazonosíthatóak) nem minősülnek személyes adatoknak.

Személyes adatok gyűjtése

A Beautyview időnként tárolja az Ön személyes adatait, melyeket oldalunkon keresztül ad meg közvetlen nekünk, vagy más egyéb formában juttat el hozzánk.

A Beautyview-nak leadott alapvető információk tartalmazhatják nevét, profilnevét, telefonszámát, címét, email címét és üzleti adatait. Ezen felül lehetséges más alkalmanként történő további információk gyűjtése, melyek magukban foglalhatják - de nem kizárólagosan - az Ön által beküldött értékelés tartalmát, személyes vagy üzleti ügyekről szóló információt, email preferenciájának változtatását, a felmérésekre vagy promóciókra leadott válaszát, a pénzügyi vagy bankkártya adatait, vagy a Beautyview ügyfélszolgálatával történt levelezését.

Oldalunk látogatása során bizonyos információkat rendszerünk automatikusan összegyűjt, ilyen adatok közé tartozik az Ön internet protokoll (IP) címe, operációs rendszerének típusa, a használt web böngésző  típusa, az ajánló webhely címe és a látogatásának időpontja. Ez az információ személyes adatként tekintendő és kezelendő.

Ezeken felül, felmerülhet más adatok tárolása is, melyeket akkor oszt meg, miközben együttműködik a Beautyview ügyfélszolgálatával.

Hogyan gyűjtjük személyes adatait?

Az Ön személyes adatait a Beautyview különböző módokon gyűjtheti össze, például amikor elektronikusan vagy személyesen lép kapcsolatba velünk, vagy amikor oldalunkat használja, valamint amikor mi közvetítjük szolgáltatásainkat - például a következő esetekben: (1) regisztrál és létrehoz egy felhasználói fiókot; (2) regisztrál és létrehozza szalonoldalát ; (3) megosztja értékelését, vagy bármilyen tartalmat az oldalunkon; (4) fizetési tranzakciót visz véghez vagy időpontot foglal oldalunkon keresztül; (5) feliratkozik hírlevelünkre; (6) felveszi velünk a kapcsolatot oldalunkon vagy emailen keresztül.

Ezeken felül, személyes adatok harmadik féltől is érkezhetnek hozzánk. Ha ez esetlegesen megtörténik, az adatvédelmi irányelvben foglaltak szerint védjük meg az Ön személyes jogait.

Automatikusan gyűjtött személyes adatok

Beautyview automatikusan gyűjt adatokat az oldal látogatóiról, beleértve, hogy a weboldalnak mely részét látogatták a legtöbben, milyen gyakran és mennyi ideig. Ezek csoportosított információk és nem tekinthetőek személyes jellegűnek, mivel ezek segítenek megérteni az oldal kihasználtságát és a felhasználók igényeit, így lehetőségünk nyílik fejlődésre, és a szolgáltatás minőségének növelésére. A Beautyview ezeken felül bizonyos adatokat gyűjt és használ, amikor Ön személyesen veszi fel velünk a kapcsolatot.

Beautyview web szerverei Szingapúrban találhatóak és a DigitalOcean Inc. üzemeltetése alatt állnak. Ezen szerverek összegyűjtik felhasználóink ​​IP-címét. Ezek az adatok elsősorban csoportosított formában kerülnek felhasználásra a használati tendenciák meghatározása érdekében, továbbá a Beautyview-n található információk sértetlenségének védelmére is szolgálnak. Például, ha egy adott szalonoldalt többször látogatnak ugyanarról az IP-címről rövid időn belül, ez további vizsgálatokra ösztönözheti a Beautyview-t, mely által megbizonyosodhat, hogy az értékelések hitelesek és valós vendégektől érkeztek.

Cookie irányelvek

Mik azok a cookie-k?

A cookie-k a felhasználó számítógépén tárolt apró fájlok. Ezek azt a célt szolgálják, hogy egy adott felhasználóhoz és weboldalhoz tartozó adatokat tároljanak, melyhez hozzáférhet a web szerver vagy a felhasználó számítógépe. Ez lehetővé teszi hogy a szerver egy személyre szabott oldalt jelenítsen meg egyes felhasználóknak, valamint maga az oldal tartalmazhat olyan kódokat, melyek észlelhetik a cookie-ban tárolt adatokat, és így képesek információkat tárolni és továbbítani egyes oldallátogatásról (vagy a kapcsolódó webhelyről) a továbbiakra.

Hogyan használják a cookie-kat?

Információkat cookie-kon és más technológiákon keresztül gyűjthetünk, és ezeket az információkat a következő célokra használjuk:

(1) Ahhoz, hogy segítsen nekünk felismerni Önt, mint egy korábbi látogatót, elmentsük és emlékezzünk minden olyan preferenciára, amelyet a weboldalunk legutolsó látogatása során állított be, így biztosítva a jobb felhasználói élményt az Ön számára. Ha például regisztrál oldalunkon, cookie-kat használhatunk, hogy emlékezzünk regisztrációs adataira - így Önnek nem kell bejelentkeznie minden egyes alkalommal, amikor visszatér az oldalra.

(2) Ahhoz, hogy releváns hirdetésekkel tudjunk szolgálni oldalunk látogatóinak, ezek a hirdetések egy harmadik féltől származhatnak (például Google AdSense ) és megjelenhetnek a Beautyview oldalán vagy egyéb webhelyeken melyeket Ön látogat.

(3) Ahhoz, hogy megállapítsuk és lemérjük az oldalunkon található funkciók és szolgáltatások hatékonyságát, beleértve hirdetéseinket és emailes kommunikációnkat. Például, annak ismerete, hogy mely emailünket nyitotta meg és érdekelte Önt.

Kérjük vegye figyelembe, hogy a cookie-k nem rosszindulatú fájlok, amelyek hozzáférést vagy károkat okoznának a számítógépén. A legtöbb internetes böngésző manapság automatikusan elfogadja a cookie-kat, természetesen el tudja utasítani ezek elfogadását az Ön által használt böngésző beállításainak módosításával. Tartsa szem előtt, hogy ezen beállítások módosításával csökkentheti a Beautyview által kínált szolgáltatások minőségét.

A Beautyview felhasználóitól gyűjtött információk

Beautyview regisztrációja során, akár felhasználóként vagy szalon tulajdonosként, oldalunk személyes adatokat gyűjt. Felhasználói fiók létrehozása teljes mértékben opcionális, viszont a weboldal egyes funkciói (például szalon értékelés beküldése, a szalonok kedvencként való elmentése vagy a szalon adatainak szerkesztése tulajdonosként) csak a regisztrált felhasználóink számára érhetők el.

A felhasználókról összegyűjtött információk - amelyek nyilvánosan megjelennek - magukban foglalják a kiválasztott Profilnevet, a Profil Képet (opcionális), a jelenlegi Városát (opcionális) és a felhasználói Rangját. Továbbá, minden Beautyview felhasználó megtekintheti az Ön által irt értékeléseket.

Személyes felhasználók számára a Profil / Beállítások / Személyes adatok menüpont alatt lehet megtekinteni, hogy mely személyes adatok jelennek meg nyilvánosan.

Szalontulajdonosi felhasználók esetében az Szalonprofil / Beállítások / Személyes adatok menüpont alatt lehet megtekinteni, hogy mely személyes adatok jelennek meg nyilvánosan.

Hogyan használjuk fel személyes adatait?

Általánosságban, a személyes adatokat különféle célokra használjuk fel. Ezek közé tartoznak a következők: (i) kérelmek feldolgozása, (ii) szolgáltatásunk biztosítása, (iii) annak ellenőrzése és biztosítása, hogy minden egyes értékelés vagy egyéb Ön által megosztott tartalom valódi, eredeti és nem törvénybe ütköző (iv) annak érdekében, hogy olyan terméket vagy szolgáltatást mutassunk, amiről úgy gondoljuk, hogy érdekli Önt. Lehetővé tesszük Önnek, hogy kikapcsoljon minden marketing kommunikációt, mely az Ön személyes adatait használja, és biztosítjuk Önt afelől, hogy ezen adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki - ez alól kivételt képeznek a jelen tájékoztatóban leírtak. Lehetséges, hogy oldalunkon az Ön által megadott személyes adatait összekapcsoljuk, vagy egyesítjük más személyes információkkal, hogy jobban megismerhessük igényeit és felkínálhassunk az Ön számára releváns termékeket vagy szolgáltatásokat. Ezen felül, ha harmadik felektől származó információkat kapunk, akikkel üzleti kapcsolatban állunk, lehetséges, hogy ezen adatok egyesítésre kerülnek az Ön által már megadott és általunk kezelt információkkal. Bármilyen esetben a jelen tájékoztatóban megszabott adatvédelmi irányelveink szabályozzák ezt az információt. Nem továbbítjuk vagy értékesítjük az Ön adatait harmadik fél számára, beleértve emailes vagy egyéb marketinglistákra való felvétel céljából.

Beautyview felhasználhatja az Öntől kapott személyes adatokat, annak érdekében, hogy tájékoztatást és információkat nyújtson szolgáltatásáról. Ezen felül tájékoztathatjuk Önt az új és további termékeinkről, szolgáltatásainkról és egyéb lehetőségekről, melyek elérhetőek az Ön számára. Személyes adatait felhasználhatjuk termékeink és szolgáltatásaink javítására és az Ön igényeinek jobb megértése érdekében.

Továbbá, a Beautyview kapcsolatba léphet Önnel telefonon vagy emailen keresztül, valamint  SMS-ben, MMS-ben vagy postai levél formájában.

Értékelésekből és egyéb tartalmakból gyűjtött információk

Ön közzétehet értékeléseket, szalonja vagy felhasználói profilját és további tartalmakat az oldalunkon. Beküldött értékelései nyilvánosan elérhetőek oldalunkon, így az összes Beautyview felhasználó megtekintheti őket. Oldalunk integritásának fenntartása érdekében nincs lehetőség arra, hogy név nélkül írjon bárki is véleményt.

Ha módosítja bármely személyes adatát, azok hatással lesznek az összes korábban beküldött értékelésre és egyéb tartalmakra.

A Beautyview felhasználhatja és újra közzéteheti tartalmát a Használati feltételekben leírtak alapján. Felhasználók által beküldött értékeléseket közzétehetünk további harmadik fél által üzemeltetett weboldalon hirdetés vagy marketing célokból.

Emailen keresztül gyűjtött információk

Amikor emailt küld az oldalunkon megjelenített szalonoknak, és rákattint az "Emailt küldök" gombra, oldalunk átirányítja Önt a saját alapértelmezett levelező programjára. Szalonok, melyeknek az emailt küldi, hozzáférhetnek az Ön email címéhez, valamint az elküldött email tartalmához.

Amikor email-t küld nekünk a Kapcsolat oldalon vagy más kapcsolat felvételi űrlapokon, esetleg bármilyen egyéb email programon keresztül, hozzáférünk email címéhez, valamint az elküldött email tartalmához.

Személyes adatok közlése

Az Ön személyes adatait előzetes hozzájárulása nélkül harmadik félnek értékesíteni, bérbe adni vagy számukra megosztani nem fogjuk, - ez alól kivételt képeznek a jelen tájékoztatóban ismertetett körülmények. A Beautyview nyilvánosságra hozhatja az Ön személyes adatait dolgozóinak, tisztviselőinek, biztosítóinak, szakmai tanácsadóinak, ügynökeinek, beszállítóinak vagy alvállalkozóinak, amennyiben indokolt és jelen tájékoztatóban feltüntetett elvek szerint történik. A személyes adatokat csakis abban az esetben adjuk át harmadik félnek, amennyiben azoknak továbbítása szolgáltatásaink biztosításához elengedhetetlenek. Ez magában foglalhatja - korlátozás nélkül - a weboldal tárhelyét, a bankkártya tranzakció feldolgozását és adatkezelést. Az Ön személyes adatai akkor is megosztásra kerülnek, amikor a Beautyview egy időpontfoglalást dolgoz fel az oldalon keresztül - ez szükséges a foglalás véghezviteléhez és a felhasználó számára a kért szolgáltatások teljesítéséhez. Beautyview korlátozza az információk megosztását harmadik fél részére, kizárólag olyan információt osztunk meg, amelyről azt feltételezzük, hogy elengedhetetlen az adott funkció működéséhez.

Elvárjuk minden kapcsolatban álló harmadik féltől, hogy kövessék Adatvédelmi előírásainkat, és a továbbított információkat ne használják fel egyéb célokra, kivéve ha ez törvényileg előírt. Viszont nem vállalunk felelősséget a részükről elkövetett szabálysértésekért, amelyek nem igazodnak a jelen tájékoztatóban feltüntetett adatvédelmi irányelvekhez. Ezen felül, nem vállalunk felelősséget azokért az információkért, amelyeket Ön a fent említett felek számára közvetlenül biztosít. Minden esetben javasoljuk, hogy ismerje meg ezen felek adatvédelmi irányelveit, mielőtt közvetlenül megosztana velük bármilyen információt.

Előfordulhat, hogy alkalmanként nyilvánosságra kell hoznunk személyes adatokat, annak érdekében, hogy megfeleljünk jogi előírásoknak, szabályozásnak, bírósági végzésnek, bírósági idézésnek, parancsnak, jogi eljárás során vagy egy végrehajtási ügynökség kérésének. Kérjük, tartsa szem előtt, hogy ha személyes adatokat tesz közzé értékelésében vagy egyéb tartalom megosztásával az oldalunkon, akkor ezeket az információkat mások is elérhetik és használhatják. Ön elfogadja, hogy a Beautyview semmilyen körülmények között nem vállal felelősséget az ilyen közzétételekért. Javasoljuk, hogy mindig óvatosan járjon el, amikor személyes információkat oszt meg nyilvános internetes oldalakon.

Az általunk összegyűjtött információk számos esetekben Ausztrálián kívül kerülnek tárolásra, feldolgozásra vagy kerülnek továbbításra a harmadik felek között. Országok közé beletartozik - nem kizárólagosan - Magyarország és Szingapúr. Személyes adatait felhasználhatjuk, annak érdekében, hogy megvédjük a Beautyview-nak, beleértve annak felhasználóinak és látogatóinak, valamint a Creative Brand Solutions Kft. vállalatnak szerzői jogait, védjegyét, törvényes jogait, tulajdonát vagy biztonságát.

Ha a Beautyview üzemeltetője megváltozik, céges tulajdon eladásra vagy átruházásra kerül, fenntartjuk a jogot ahhoz, hogy a törvény által megengedett mértékben átruházzuk adatbázisainkat, beleértve az ezekben az adatbázisokban tárolt összes személyes és nem személyes jellegű adatot. Ezek az információk a potenciális vevő számára elérhetőek, titoktartás fenntartására vonatkozó megállapodást követően. Személyes adatok megosztását a Beautyview jóhiszeműen kezeli és kizárólag csak abban az esetben közöl információt, ha az a fenti körülmények bármelyike által megkövetelt.

Személyes adatainak velünk való megosztásával, Ön hozzájárul az adatvédelmi irányelveinkhez és a jelen tájékoztatóban említett lehetséges információk közzétételéhez. Amikor személyes adatokat adunk ki harmadik fél számára, elvárjuk, hogy a harmadik fél kövesse az adatvédelmi irányelveinket a személyes adatok kezelésével kapcsolatban.

Fizetési információ

Felhasználó fiókok esetében a Beautyview egy ingyenes szolgáltatás, így nem dolgozzuk fel vagy tároljuk fizetési adatait. Ha közvetlenül az oldalon megjelenő szalonokkal vagy harmadik felekkel áll kapcsolatban, felkérhetik Önt, hogy adja meg fizetési adatait, annak érdekében, hogy véglegesíteni tudják fizetését a termékek vagy szolgáltatások igénybevételéhez. Kérjük vegye figyelembe, hogy a Beautyview nem vállal felelősséget azon fizetési adatokért, amelyeket az oldalon megjelenő szalonok vagy egyéb harmadik felek kezelnek, dolgoznak fel vagy tárolnak.

Szalontulajdonosok és hirdetők esetében, a Beautyview fizetési adatokat gyűjt Öntől, beleértve a bankártyaszámot, kártyatulajdonos nevét, lejárati dátumát, három jegyű CVV kódot és számlázási adatokat. Ezeket az adatokat a fizetési szolgáltatónk (Braintree Payments - PayPal Australia Pty Limited ABN 93 111 195 389 szolgáltatása) kezeli és biztonságosan tárolja. Ha PayPal fiókját választja ki fizetési opcióként, a fizetési adatokat a PayPal (PayPal Australia Pty Limited ABN 93 111 195 389) kezeli és tárolja.

Harmadik fél webhelyei

Oldalunk alkalmanként más weboldalakra mutató linkeket jeleníthet meg, amelyek nem általunk vannak üzemeltetve vagy szabályozva. Ezek a linkek kizárólag az Ön kényelmét szolgálják. Harmadik fél weboldalaira mutató linkek nem szolgálnak alapul, hogy a Beautyview ezen weboldalakat szponzorálja, jóváhagyja vagy elfogadja. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Beautyview nem vállal felelősséget más webhelyek adatvédelmi gyakorlataiért. Amikor egy felhasználó elhagyja az oldalunkat, azt javasoljuk, hogy mindig olvassák el az egyes látogatott webhelyek adatvédelmi irányelveit, amelyek személyes adatokat gyűjtenek.

Biztonság

A Beautyview elkötelezett abban, hogy biztosítsa az Ön által megadott információk védelmét és biztonságos környezetben való tárolását. Megfelelő biztonsági intézkedéseket, valamint megfelelő fizikai, elektronikus és operatív eljárásokat vezettünk be az Ön információinak megőrzése és védelme érdekében bármilyen visszaéléssel, interferenciával, veszteséggel, illetéktelen hozzáféréssel, módosítással és közzététellel szemben.

Felhasználói fiók adatai - beleértve az email címét is - csak jelszóval érhetőek el az oldalunkon. A személyes adatainak védelme érdekében, javasoljuk, hogy tartsa biztonságban jelszavát, és ne adja ki más személynek. Kizárólag Ön felelős a fiókjából történő összes cselekményért. Kérjük, azonnal értesítsen minket, ha úgy gondolja, hogy jelszava kitudódott.

Az információ átvitele és váltása kizárólag saját felelősségére történik. Nem tudjuk garantálni az Ön által számunkra továbbított, valamint az Ön által tőlünk fogadott információk biztonságát. Bár megfelelő biztonsági intézkedéseket vezetünk be az adatok jogosulatlan közzététele ellen, nem tudjuk garantálni Önnek, hogy az általunk gyűjtött személyes adatok nem fognak nyilvánosságra kerülni olyan módon, mely ellentmond a jelen tájékoztatóban feltüntetett Adatvédelmi Irányelveknek.

Értesítési preferenciák

Beautyview lehetőséget biztosít arra, hogy Ön személyre szabja az értesítési beállításait, és kiválassza milyen fajta értesítéseket szeretne kapni tőlünk.

Az Értesítési beállítások módosításához egyszerűen (1) látogasson el a Felhasználói profil / Beállítások / Értesítések oldalra, és saját preferenciájának megfelelően módosítsa a beállításokat a jelölő négyzetekkel. (2) Alternatív megoldásként megtalálja a "Leiratkozás" vagy az "Értesítés beállítások" linket minden tőlünk kapott email alján.

Az aktuális személyes adatok megtekintéséhez és / vagy módosításához látogasson el a Felhasználói profil / Beállítások / Személyes adatok oldalra.

Gyerekekre vonatkozó irányelvek

Oldalunk egy általános közösségi oldal, amely 16 év feletti felhasználók számára készült. A Beautyview-nak nem áll szándékában, hogy olyan személyes információt kezeljen amely egy 16 éven aluli egyéntől származik. Ha gyanúja merül fel annak, hogy személyes információt küld nekünk egy 16 év alatti egyén, azon adatokat azonnal töröljük rendszerünkből és megsemmisítjük.

Fordítások

Beautyview lefordíthatja ezen Adatkezelési Irányelveket más nyelvekre az Ön kényelmének érdekében. Ön azonban egyetért azzal, hogy mindig az angol nyelvű változat szabályozza az Ön Beautyview-val folytatott tevékenységét vagy kapcsolatát és a különböző verziókban esetlegesen felmerülő ellentmondásoknál az eredeti, angol nyelven íródott Adatkezelési Irányelvek az irányadóak.

Adatvédelmi irányelveink módosítása

Kérjük tartsa szem előtt, hogy a jövőben bármikor megváltoztathatjuk az adatvédelmi irányelveket. Jelen adatvédelmi tájékoztatót bármikor, saját belátásunk szerint és előzetes figyelmeztetés nélkül módosíthatjuk. Módosítások azonnal érvénybe lépnek, amint a változtatások publikusan elérhetővé váltak oldalunkon.

Kérjük, időről időre olvassa el újra Adatvédelmi irányelveinket, hogy tájékozódni tudjon bármilyen változásról.

Hozzáférés személyes adataihoz

Privacy Act 1988 (Cth) törvény és az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete alapján Önnek lehetősége nyílik arra, hogy kikérje pontosan milyen személyes adatokat tárolunk Önről. Ha szeretne egy másolatot kapni az információkról, melyeket Önről tárolunk, vagy úgy gondolja, hogy az Ön által megadott és adatbázisunkban tárolt adatok pontatlanok, elavultak, hiányosak, irrelevánsok vagy félrevezetőek, kérjük írjon nekünk az info@beautyview.com email címre.

Beautyview fenntartja a jogot, hogy elutasítson minden olyan személyes információk iránti kérelmet azon esetekben, amelyek fel vannak tüntetve az Adatvédelmi Törvényben.

Vélemények és panaszok

Örömmel fogadjuk véleményét. Ha bármilyen kérdése vagy meglátása van az adatvédelmi irányelveinkkel kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@beautyview.com email cimen. 

Értékeljük véleményét, és levelének kézhezvétele után rövid időn belül válaszolunk.

Ha többet szeretne megtudni adatvédelmi problémákról és a személyi jogok védelméről, keresse fel a Nemzeti Adatvédelmi es Információsszabadság Hatóság oldalát.