imagesAsset 5.png

Luxus arckezelések

#kozmetika

Megérdemled! Luxus arckezelések, amik újjá varázsolnak.

Néha úgy vagyunk vele, hogy elég egy sima arckezelés vagy egy maszk, nem kell semmi extra. Ez jól is van így. De vannak olyan helyzetek is, amikor egyszerűen úgy érezzük: “igenis megérdemlem.” Ilyenkor pedig belevetjük magunkat a luxus arckezelések világába.

Aranyoskám!

Ha szó szerint csillogni-villogni szeretnél, akkor a legkézenfekvőbb választás a 24 karátos arany arckezelés. Hogyan is juttatják az arany molekulákat a bőrbe? Na, nem aranytömböket helyeznek az arcodra, inkább nanotechnológiával oldhatóvá teszik az anyagot, hogy bőröd jobban be tudja szívni.

 

Jótékony hatásai a következőek:  ránctalanít, hidratál, méregtelenít és nagy mértékben csökkenti a gyulladásos folyamatokat. Mivel még a nanotechnológiás oldás után is nagy aranymolekulák maradnak, sokkal tovább megmarad a bőrödben. Különösen ráncos, igénybevett bőr esetén ajánlják, de akkor is szuper, ha egy fontos esemény előtt fel akarod turbózni a pofidat.

Svájci minőség

 

Azt már tudjuk, hogy a “svájci” jelző mindig magas minőségről árulkodik. De miből is áll egy ilyen kezelés? A Perényi Szalonokban például Pascaud orvoskozmetikai kezeléseket használnak. Itt minden egy diagnózissal kezdődik.

 

Megállapítják a bőrtípusodat, illetve, hogy milyen állapotban van a bőröd. Azt is felmérik, hogy milyen a nedvesség- és zsírtartalma, valamint hogy vannak-e egyenetlenségek vagy foltjaid. Ez azért nagyon fontos, mert mindenkinek különböző típusú bőre van, a kezelés pedig abszolút személyre szabott.

 

A kezeléssorozat nemcsak a szalonban elvégzett eljárásból áll, otthonra is biztosítanak a kencékből, amik természetesen a legmagasabb minőségű összetételekből vannak összekeverve. Szintetikus anyagokat és parabéneket nem tartalmaznak, ezért nyugodt szívvel használhatod őket napi rendszerességgel! Gyakran étrendkiegészítőket, vitamin koktélokat is ajánlanak.

 

Újjászületés kívülről-belülről!   

Luxus arckezelések férfiaknak is!

A fiúkról sem szabad megfeledkezni, nemde? Ha úgy érzed, családod férfitagjai is megérdemelnek egy kis kényeztetést, ajánlj nekik egy-két eljárást. Ilyen például a Germaine de Capuccini kezelés, ami pontosan a  férfiak bőrére lett kifejlesztve.

 

Természetes kivonatokat tartalmaz, mint a nyírfanedv, vagy citrusfélék esszenciája, de szakét is meg lehet benne találni. C-vitaminnal van dúsítva a mix, hogy élettel telibb, egészségesebb legyen még a leggyakrabban borotvált arc is. Egy kis masszázs, egy aktív karbonos maszk, és életed kedvenc férfitagjai úgy fognak kilibbenni a szalonból, mint Hamupipőke, akit most varázsoltak át.  

És a többi

Természetesen nagyon sok másfajta luxus arckezelés van Budapesten, amik segítenek arcodnak visszanyerni a feszességét, üdeségét - fontos, hogy olyan szalont találj, ahol magasan képzett szakemberek csakis a legjobb anyagokkal dolgoznak! Keresgélj a legjobbak között ITT.

írta:

Botos Zoltán