imagesAsset 5.png

Tavaszi trend '19

#haj #női

Tavasszal megújul a természet, és egy kicsit mi is. Ilyenkor hajlamosak vagyunk ruhatárat cserélni, új frizurát vágatni, vagy esetleg személyiséget váltani. Persze nem kell egyből drasztikus lépésekre szánnunk magunkat, elég, ha beújítunk egy-két trendi darabbal, talán egy kicsit változtatunk a frizura hosszúságán, vagy a színén és pozitívabban állunk a világhoz. A frizurára fókuszálva tényleg nem kell megijedni az új trendekről, hiszen semmi olyannal nem fogunk találkozni, amit ezelőtt még nem láttunk. A trendek folyton változnak, cserélődnek, a régiek újra stílusosnak számítanak és így tovább.

 

Éppen ezért valószínűleg nem kell nagyon eltávolodnunk a komfort zónánktól ahhoz, hogy egy kicsit feldobjuk a kinézetünket.

Az első kis változtatás, ami sokat dobhat a kinézetünkön és nem mellesleg kifejezetten trendinek számít idén tavasszal, a frufru. Persze nem akármilyen frufru, ne a dús és hihetetlenül egyenes fajtára gondoljunk, sokkal inkább a természetesnek tűnő, nem teljesen egyenletesen vágott, illetve hullámos, vagy göndör frufru lesz a befutó. Elsőre persze biztosan furán hangzik a göndör frufru, de ha megnézitek ezeket a képeket, akkor biztos meggondoljátok magatokat! A legjobb talán az egészben az, hogy bár a „fenntartása” a frufrunak nagyon egyszerű (főleg, hogy nem kell szabályosnak lennie), mégis a kinézetünkhöz rengeteget hozzátesz!

Ha úgy érzed, hogy a frufrut nem neked találták ki akkor sincs okod az aggodalomra, mert bőven van miből válogatnod! A következő nagyon trendi frizura a rövid bob. A bob eddig is jelen volt, gondoljunk csak Victoria Beckham-re, de a short bob most sokkal népszerűbbé vált. A lényege a hosszúságon kívül abban rejlik, hogy az elől levő hajszálak nem sokkal hosszabbak, mint a hátul levők. A legjobb az egészben, hogy ez a frizura sem igényel különösebb törődést. Ha kicsit össze-vissza áll és kócos, úgy akár még jobban is nézhet ki, de ha szereted, ha a hajad egyenes és nem kuszálódik össze, akkor is szuper választás.

Viszont ha úgy gondolod, hogy jól állna a frufru, de nem hullámos vagy göndör a hajad, akkor az úgynevezett „függöny” frufru lehet, hogy tetszene. A lényege az, hogy a frufru ketté van választva, így középen vagy nincs haj, vagy csak egy-két szál van, valamint a szélén levő szálak egyre hosszabbak. Leírás alapján biztosan nagyon érdekesen hangzik, de természetesen ehhez is hoztam képeket. A legjobb ebben is, mint az eddigiekben is az, hogy nem kell túlgondolni vagy sok időt rászánni nem úgy, mint a hagyományos frufruknál. Elég, ha csak hagyod, hadd kuszálódjon össze!

A merészebbek kedvéért természetesen összegyűjtöttem a trendi hajszíneket is, hiszen néha kell egy kis vadulás, nem mindenkinek tetszenek a természetes hajszínek. A rózsaszín, lila, kék és a sárga színek kifejezetten divatosnak számítanak, valamint az ezekhez a palettán közel álló és az ezeknek a keveréke is nyerő választás sokak számára. Ha igazán bátornak érzed magad és szereted az élénk színeket, akkor mindenképpen ki kell próbálnod egy neon színt!

 

Divatosnak számít még a lenövés festése, ami jó hír lehet azoknak, akiknek az idő hiánya, esetleg a lustaság miatt amúgy is szokott lenövésük lenni. Ezek mellett pedig a fordított ombré is népszerű, persze színesben, aminek az a lényege, hogy a hajszín felül világosabb, mint alul. 

Remélem sikerült inspirálódnod ebből a posztból, de ne feledd akkor az igazi, ha azért csinálsz egy kis változtatást, hogy te jobban érezd magad és nem azért, mert éppen az a trend!

írta:

Bolla Korinna